مزاج مزه
طبع و مزاج نمکستونی
مزاج مزه ها
هرکدام از مزه ها و بوها نشان دهنده طبیعت و ویژگی خاص گیاهان هستند تاثیرات خاصی در بدن دارند خوراکی هایی که مزه ترش دارند مانند آبغوره ،آبلیمو، سماق و سرکه پس از خوردن سردی و خشکی را در بدن بالا می برند و زیاده روی در خوردن آنها برروی دستگاه عصبی و تنفسی تاثیر بدی خواهد داشت خوراکی هایی که مزه تلخ دارند گرمی و خشکی بدن را بالا میبرند و امکان خونریزی را افزایش می دهند اما دستگاه گوارش را پاکسازی میکنند خوراکی هایی که مزه شیرین دارند گرم و تر هستند و خوراکی هایی که مزه شور دارند گرم و خشک اند و باعث افزایش بلغم می شوند خوراکی هایی که مزه تند دارند گرم و خشک هستند و برای افراد بلغمی مفید و برای افراد صفراوی مزاج مضر هستند خوراکی هایی که بی مزه (گس) هستند مزاج سرد و مرطوب دارند که مصرف بیش از اندازه آنها نیروی بدن را ضعیف میکند
ترش=سرد و خشک
تلخ=گرم و خشک
شیرین=گرم و مرطوب
شور=گرم و خشک
تند=گرم و خشک
بی مزه=سرد و مرطوب
- ۹۷/۱۰/۱۹