نمکستون

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب

مزاج مزه

محمد طاها سامانی پور | چهارشنبه, ۱۹ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۵۰ ق.ظ

طبع و مزاج نمکستونی

مزاج مزه ها

هرکدام از مزه ها و بوها نشان دهنده طبیعت و ویژگی خاص گیاهان هستند تاثیرات خاصی در بدن دارند خوراکی هایی که مزه ترش دارند مانند آبغوره ،آبلیمو، سماق و سرکه پس از خوردن سردی و خشکی را در بدن بالا می برند و زیاده روی در خوردن آنها  برروی دستگاه عصبی و تنفسی تاثیر بدی خواهد داشت خوراکی هایی که مزه تلخ دارند گرمی و خشکی بدن را بالا می‌برند و امکان خونریزی را افزایش می دهند اما دستگاه گوارش را پاکسازی میکنند خوراکی هایی که مزه شیرین دارند گرم و تر هستند و خوراکی هایی که مزه  شور دارند گرم و خشک اند و باعث افزایش بلغم می شوند خوراکی هایی که مزه تند دارند گرم و خشک هستند و برای افراد بلغمی مفید و برای افراد صفراوی مزاج مضر هستند خوراکی هایی که بی مزه (گس) هستند مزاج سرد و مرطوب دارند که مصرف بیش از اندازه آنها نیروی بدن را ضعیف میکند


ترش=سرد و خشک

تلخ=گرم و خشک

شیرین=گرم و مرطوب

شور=گرم و خشک

تند=گرم و خشک

بی مزه=سرد و مرطوب

  • محمد طاها سامانی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی